Checkout

Jouw producten

BOOST YOUR BUSINESS & YOU
Eenmalig
+
1,886.00
BOOST YOUR BUSINESS & YOU
3 termijnen
+
633.00

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Rise and Shine  × 1 1,997.00
Subtotaal 1,997.00
21% BTW 419.37
Totaal 2,416.37

Wat anderen zeggen

Marjolein heeft mij ontzettend veel geholpen en belicht meerdere invalshoeken. Zij heeft mij laten nadenken waardoor ik tot een concreet doel ben gekomen. Hierdoor pas ik nu de juiste strategie toe. Binnen een week zijn volgers al omgetoverd tot klanten en dat dankzij de begeleiding en strategie van Marjolein!

Shalindrea Orie
Pranic Healer en fysiotherapeut

Wat anderen zeggen

Ik kwam bij Marjolein met een bak vol goede ideeën, maar geen idee waar ik moest beginnen. Marjolein stelde de juiste vragen, hielp me structuur aan  te brengen in mijn overload aan ideeën. Kritisch en liefdevol kreeg ik mijn prioriteiten helder in beeld. En binnen no time kwamen de eerste klanten binnen. Zomaar. Ik had het gevoel er niks voor te hoeven doen.

Carlijn van de Laar
Coach,Transformational Cupper, healer