Checkout

Wat anderen zeggen

In de groei sessie is mijn klantreis duidelijk geworden, welke punten ik eigenlijk al best heel goed doe en waar er nog winst valt te behalen. Ik heb enorm veel geleerd in korte tijd, 3 pagina’s informatie genoteerd en een to do list met dingen waar ik de komende tijd vol energie mee aan de slag kan! Ik zou Marjolein aanbevelen bij andere startende ondernemers die net als ik ook niet thuis zijn in marketing en social media en verkoop online.

Wendy van Kemmenade
Spiritual Energy Healing

Wat anderen zeggen

ik wilde graag weten hoe ik meer zichtbaar kan zijn voor mijn droomklanten. Marjolein heeft me in het Groei gesprek super tips gegeven én de fijne bevestiging dat ik al goed intuïtief bezig ben🙏. Ik kan nu aan de slag met actiepunten die me meer volgers en droomklanten gaat opleveren, dus mijn doel van het gesprek kan ik afvinken. ✔ 

Bedankt en liefs,
Amber van Amberslicht

Wat anderen zeggen

Marjolein nam de tijd om te luisteren naar wat ik graag wil en wist al snel te achterhalen waar mijn hart het snelst van gaat kloppen. 💫 Na het gesprek heb ik een aantal concrete acties waar ik mee aan de slag kan en ook een aantal doelen voor de langere termijn.

Ik zou Marjolein zeker aanraden als je graag een frisse blik op je bedrijf wil, iemand die meedenkt met wat het beste is voor jouw specifieke bedrijf en durft te zeggen waar het op staat.

Maartje
Maartje Truien Fotografie