Checkout

Jouw producten

Live dag (#1380)
+
222.00

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Live dag  × 1 222.00
Subtotaal 222.00
21% BTW 46.62
Totaal 268.62

Wat anderen zeggen

Ik vond het lastig om te besluiten wat nu écht belangrijk was en wat prioriteit had binnen mijn bedrijf.Door hier stap voor stap met Marjolein doorheen te lopen en echt even goed te kijken naar de basis van mijn bedrijf, kon ik daarna veel beter mijn strategie bepalen. 

Marjolein stelt de juiste vragen zonder je onzeker te maken en heeft een hele fijne energie waardoor ze je motiveert echt aan de slag te gaan met je bedrijf.

Ik zou Marjolein aan elke ondernemer aanraden die even vastloopt in zijn/haar bedrijf.

Reggy van Liempd 
Reggy photography

Wat anderen zeggen

Door mee te denken en kritische vragen te stellen, heb ik nu helder gekregen welke kant ik op wil en hoe ik dat praktisch uit kan voeren. We hebben gekeken naar mijn aanbod en mijn doelgroep. Na onze gesprekken kan ik oprecht zeggen dat ik nu vertrouwen heb gekregen in mijzelf en mijn onderneming: dat was mijn ultieme doel.

Als jij iemand nodig hebt die kennis van zaken heeft, maar ook niet bang is om jou een spiegel voor te houden, is Marjolein de vrouw voor jou!

Femke Meindertsma
Tûk Begeleiding