Over

mij

Ik heb altijd geleerd dat je keihard moet werken voor succes. Jaren lang ging ik maar door en door en bleef ik pushen want ik wilde me niet aanstellen. Tot ik er na twee burn-outs achter kwam dat leven vanuit je hart en intuïtie je zoveel meer kan brengen.

Als klein meisje was ik al erg goed in taal. Lezen kon en kan ik nog steeds supersnel. Ook heb ik vanaf kind al een grote interesse in menselijk gedrag. Ergens heb ik ook altijd wel geweten dat ik een beetje anders was. Ik kon altijd slecht tegen onrechtvaardigheid, voelde sfeer en spanningen haarfijn aan. Ik had altijd al een groot verantwoordelijkheidsgevoel, nam emoties van anderen vaak over en voelde me sterk verbonden met de natuur.

Vooroordelen en jong moeder worden

Toen ik 19 jaar oud was werd ik onverwachts zwanger. De reacties in mijn directe omgeving waren niet van de lucht. Uiteraard deed me dit veel verdriet.  Het was uiteindelijk mijn eigen  keuze, waar ik volledig achter stond en ik had een rotsvast vertrouwen dat alles goed zou komen. Ik nam dan ook  mijn verantwoordelijkheid en op mijn 20e werd ik voor het eerst moeder. Dit gaf mij alleen maar meer motivatie er iets van te maken. Ik wilde altijd al graag studeren en ergens wilde ik ook bewijzen dat de vooroordelen waar ik mee te maken kreeg niet waar waren.

Toen mijn dochter 4 jaar werd, op  mijn 24e begon ik aan een voltijd HBO studie Communicatiemanagement. Een passende studie waarin mijn interesses voor communicatie en gedrag samen kwamen. Ik mocht onder andere een minor doen waarin ik opgeleid werd tot communicatietrainer en coach en leerde enorm veel.

Toen kwam de man met de hamer

Het waren 4 ongelooflijk pittige jaren. Terwijl mijn studiegenoten hun tas in de hoek smeten en de kroeg in gingen, haalde ik mijn dochter uit school, stond ik voor ons een gezonde maaltijd te koken en ging ik ‘s morgens vroeg voor school met mijn dochter naar zwemles. In het weekend en s avonds werkte ik als bijbaan in de horeca om mijn huis en gezin te onderhouden. Binnen 4 jaar lukte het me om af te studeren en mijn bachelor of Communication te behalen. Iets waar ik uiteraard ontzettend trots op ben. Ik ging meteen hierna aan het werk. Het klopte nog niet helemaal.  Ik voelde wel dat dit allemaal teveel was maar probeerde het te negeren (omdat ik me niet wilde aanstellen) en bleef pushen en pushen totdat ik compleet instortte.

Burnout & HSP

Een burn-out was het onvermijdelijke gevolg. Er waren diepe dalen. Ik verloor vertrouwen in mezelf en in de liefde. Ik kwam er in deze periode achter dat mijn gevoeligheid gecombineerd met een extraverte introvert persoonlijkheid een kenmerk van HSP was. (Highly Sensitive Person) Alle puzzelstukken vielen op z’n plek. Dit was de reden dat ik altijd zo moe was na het bezoeken van drukke plekken, dat ik emoties van anderen zo sterk kon voelen en zeer sfeergevoelig ben. Ik werkte in de jaren na mijn studie onder meer als Communicatieadviseur, eventmanager en contentmanager en in zowel sales als marketing waar ik ook veel schreef. Ik was er goed in maar ik voelde altijd dat dit het niet helemaal was.

“Deze tijd leerde me al meer vanuit mijn hart te gaan leven”

Dit zorgde ervoor dat ik eindelijk voor mezelf koos

Toch had ik er nog een paar jaar en nog een burn-out nodig om te komen waar ik nu ben. Alle veranderingen in de wereld zorgden er in maart 2020 onverwachts voor dat ik het laatste zetje kreeg om helemaal voor mezelf te beginnen. Na 2 burn-outs moest bij mij het roer om en kwam ik er achter dat je pas écht succesvol wordt als je doet wat dicht bij je hart ligt. Als communicatiespecialist, sales executive en copywriter deed ik veel ervaring op om een sterke strategie en tekst te kunnen neerzetten. Ik werk nog steeds af en toe als copywriter. Opgeleid als communicatietrainer gedrag, lag mijn hart altijd al bij het coachen en trainen van anderen.

Na mijn eigen spirituele reis kwam alles samen. Eindelijk durfde ik voor mezelf te kiezen en ervoor uit te komen dat ik het allerliefst coach.


Mijn missie

Steeds vaker merkte ik dat ondernemers mij vroegen eens mee te kijken naar hun verhaal, teksten of online strategie. Ik begon er een aantal te helpen en met succes!

Nu help ik mijn coachees met marketing, sales en communicatie, maar ook met hun mindset en ondernemen vanuit intuïtie.

Ik geloof dat de juiste mindset & energie en strategie jou helpen je droombedrijf te creëren. Een bedrijf waar je s morgens je bed voor uitspringt, net zoals ik nu!

“Ik geloof dat jij kan ondernemen vanuit je hart, met een duidelijke strategie waar jij wél blij van wordt. “

In mijn hart wilde ik altijd al iets voor mezelf. Beperkende overtuigingen hielden me in het verleden tegen. Omdat ik meer vanuit mijn hart ben gaan leven en de juiste mindset en energie heb gevonden is dat voorbij. Gecombineerd met al mijn kennis over communicatie marketing en sales weet ik dat ik jou heel goed kan helpen. Nu houdt niets mij meer tegen. Ik geloof in intuïtief ondernemen. Ik geloof in oprechte verbinding aangaan met mijn klanten. Ik geloof dat dit mijn pad is!

Zo, genoeg zware teksten, nu nog een paar andere dingen die je over mij moet weten:

Mijn lievelingskleur is roze, ik heb 3 katten, twee dochters, ik ben gek op kamerplanten en heb een bovenmatige interesse in, spiritualiteit, psychologie, persoonlijke groei en gezond eten.

Nu jij!

Wat is jouw verhaal? Na het lezen van dit hele verhaal ken je mij een beetje. Herken jij hier dingen uit?

Ik zou er graag samen met jou achter komen.

Vul hier je gegevens in en ik neem binnen 2 dagen contact met je op