Persoonlijke Coaching

& Holistisch EMDR

Wanneer heb jij voor het laatst echt aan jezelf gedacht? Keuzes gemaakt die voor jou werken?

Mindset Coaching

Jij vindt veel dingen leuk, hebt een rijk sociaal leven en staat graag voor anderen klaar. Toch ga je iedere keer weer over je eigen grenzen heen. Met als gevolg dat je weer uitgeblust op de bank hangt en van jezelf baalt. Je hebt ook last van teveel prikkels. Je bent ook zo  gevoelig. Keuzes maken is al helemaal lastig voor je. Alle ballen in de lucht houden valt ook niet mee. Als je denkt aan verandering nemen negatieve gedachtes nemen de overhand en je zie je allerlei beren op de weg.

Wanneer heb jij voor het laatst echt aan jezelf gedacht? Keuzes gemaakt die voor jou werken?

Hoe zou het voelen als jij weer de regie had?

Als je je mindset kon shiften op die lastige momenten? Je grenzen helder maar liefdevol kunnen aangeven. Je weer jezelf voelen! Ik help jou om voor jezelf te kiezen. Jouw wensen op nummer één zodat je je weer sterk en in balans voelt. Zelfverzekerd gaan voor wat jij echt wilt diep van binnen.

Over mij

Ik ben opgeleid als communicatiespecialist, gedragstrainer en coach. Omdat ik zelf ook die weg heb afgelegd, hooggevoelig ben en mijn mindset heb kunnen switchen kan ik jou nog beter helpen.

Ik sta naast je in jouw groeiproces

Hoe? Door jou (online) te coachen. Ik sta naast je in jouw groeiproces. Samen zwaaien we je belemmerende overtuigingen gedag en stap jij in je grootsheid. Zodat je je weer sterk, zelfverzekerd en energiek voelt. Ik denk met je mee maar ik ben ook niet bang jou een spiegel voor te houden en te confronteren met je belemmerende gedrag.

Zitten er nog ergens oude overtuigingen die voortkomen uit een nare gebeurtenis? Kijk dan eens of een Holistisch EMDR sessie iets voor je is.

De ze mensen gingen je voor

Reviews

Holistisch EMDR

Bijna iedereen heeft wel iets meegemaakt dat (onbewust) invloed heeft op je stemming, gedrag en levensgeluk. Dat kan iets recents zijn of iets van lang geleden.
Holistische EMDR (Eye Movement, Desensitisation & Reprocessing) EMDR is een eenvoudige behandelmethode om nare ervaringen (trauma) te verwerken. Misschien ken je reguliere EMDR wel uit de medische wereld.
Schokkende, stressvolle, angstige of eenzame ervaringen die in je leven een grote rol blijven spelen, zijn met EMDR goed te behandelen.
Door gebruik van bepaalde technieken wordt opgeslagen informatie in je hersenen veranderd.

We veranderen negatieve overtuigingen in positieve overtuigingen in jouw onderbewuste.

Van een trauma hoeft je je niet altijd bewust te zijn. Nare ervaringen, ook uit de babytijd, kunnen je levensvreugde en zelfvertrouwen nu nog enorm beïnvloeden. Het kan bijvoorbeeld ook iets klein zijn dat je in je kindertijd hebt meegemaakt. Dat iemand iets tegen je gezegd heeft bijvoorbeeld dat op dat moment veel indruk maakte.

Ik help jou

Ik ben gediplomeerd voor deze Holistische methode en ik mag wel zeggen dat de resultaten geweldig zijn.

Psychologen, ziekenhuizen en andere zorgverleners passen de EMDR techniek dan ook steeds meer toe vanwege het bijzonder snelle en blijvende resultaat.

[Let op: Bij ernstige psychiatrische of emotionele problematiek adviseer ik EMDR bij een psycholoog.]

Angst wordt veiligheid

Stress wordt kracht

Moedeloosheid wordt vitaliteit

Hoe gaat het in zijn werk?

Vooraf meet ik met jouw toestemming uit met een pendel of biosensor wat er precies nodig is, welke tools ik nog in mag zetten en of ik met je trauma mag werken. (herinnerd, niet herinnerd of verdrongen)

Tools die ik mogelijk extra inzet zijn bijvoorbeeld: Reiki of essentiële oliën. visualisatie of een kaartendeck.

Ik trek voor een sessie altijd 2 uur uit. Zo komen we in ieder geval nooit in tijdnood.

We bepalen samen het gewenste beeld of de gebeurtenis waar je aan wilt werken. Tijdens de sessie zit je op een stoel  tegenover mij en heb jij te allen tijde de regie.

We veranderen oude overtuigingen in jouw onderbewuste in positieve overtuigingen.

Meestal is 1 behandeling genoeg

Ik kom bij je aan huis zodat je dit in je eigen vertrouwde omgeving kunt ervaren of jij komt naar mij. Vooraf hebben we een telefonische intake.

Woon je buiten Utrecht maar wel binnen een straal van 30 km? De Reiskosten buiten Utrecht zijn 0,75 per KM.

Jouw investering in jezelf voor een sessie van 2 uur: €222,- excl. BTW.

Hieronder kun je ervaringen van anderen lezen:

(uit privacyoverweging  zijn namen en details weggelaten.)

 

Marjolein heeft me met zoveel liefde begeleid tijdens deze sessie. Iedere keer als ze me terug haalde uit het trauma kon alles er zijn. Ik voelde met veilig en gedragen. Ook was het super professioneel hoe ze ermee om ging. Het was niet echt niks wat we tegenkwamen, maar ze liet zich er niet door meeslepen en paste alles rustig en in controle toe. Ik vind echt dat dit je heel goed past, alsof je het al jaren doet. Mooi ook hoe je ook de reiki erbij kon inzetten. echt zo fijn hoe deze sessie verliep. Heb gewoon zin in het volgende trauma 🤭

Lees meer

 

Ik was van tevoren best zenuwachtig omdat ik al langere tijd met deze traumatische gebeurtenis in gedachten zit.

Ik heb er regelmatig (meerdere keren per week) nachtmerries over. En heb ook al reguliere EMDR gehad.

Dit heeft goed geholpen, maar er zat nog steeds een stukje onrust wat ik maar niet kwijt raakte.

Wat niet helpt is dat ik ook nog wekelijks geconfronteerd wordt met de situatie waar het betrekking op heeft, dus vaak zijn dat ook dagen met nachtmerries.

Hoewel ik dus zenuwachtig was stelde Marjolein me gelijk gerust en legde ze rustig uit wat er ging gebeuren.

Daarbij gaf ze heel gedoseerd de informatie. Heel fijn, dus je werd niet gelijk over geïnformeerd. Maar we gingen echt stap voor stap door het proces.

Hoewel ik de techniek van EMDR dus goed ken, was dit toch weer anders. Er werd echt de tijd genomen voor iedere stap.

En lang stilgestaan bij beelden of emoties die er nog restten. Ik voelde me onwijs op mijn gemak. Hoefde niks te zeggen, want Marjolein ving alles sensitief op. Dat ik het koud kreeg bijvoorbeeld of draaierig op een gegeven moment. Ik kreeg het gevoel dat niks gek was en ik het goed deed. Dat vertrouwen zorgde ervoor dat ik me goed kon openstellen voor haar behandeling. Ook vond ik het opvallend hoe professioneel ze bleef. Intens werken met een trauma, maar je er niet persoonlijk in mee laten voeren. Het werken met beperkende en gewenste overtuigingen vond ik persoonlijk heel inzichtelijk. Het bleek dat ik niet zozeer meer een trauma had door de gebeurtenis zelf, maar juist door de beperkende gedachte die erachter zat.

Nu kan ik met een gerust hard de situatie bekijken en vertrouwen dat ik alles heb gedaan wat ik kon. 

Dat ik hiervan geleerd heb en die persoon nooit meer dichtbij zal laten. En dergelijke personen en invloeden überhaupt niet.

Het maakt me een rijker mens en dat is de boodschap die ik mijn kinderen met trots mee kan geven.

Marjolein werkte met verschillende technieken die ik heel prettig vond. Dus geen bewegingen die ik met mijn ogen moest volgen (zoals ik met reguliere EMDR heb gehad), maar juist auditief en met handdrukken en na afloop met geur. 

De synchroniciteiten die ik daar ter plekke heb ervaren zijn eigenlijk niet te beschrijven. 

Ik ben nu een paar dagen verder en voel me rustiger, tevredener en ontspannener dan daarvoor. Ook heb ik gewoon geen nachtmerries meer gehad. Ik heb al nachtenlang diep geslapen en dat is enorm lang geleden.

Ik kan dit aan iedereen aanbevelen en sta zeker open voor nieuwe of extra behandelingen in de toekomst.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Ja, voor het mindset en Ga voor groei pakket is betaling in 2 termijnen mogelijk.

Ja dit is mogelijk. Ervaring leert dat we met meerdere sessies tot de kern komen waardoor jij ook echt verandering merkt

Meestal is 1 sessie genoeg. Als we tijdens de sessie meer trauma tegen komen kan nog een sessie aan te raden zijn